Ilyen egy jó vezetői e-mail. Te kaptál már ilyent? Írtál már ilyent?

Lépjen velünk kapcsolatba!
19 március 2017
Kategória
Vezetőképzés
Hozzászólás 0

Címke , ,

Kíváncsi vagyok, mit gondolhattak azok a Microsoft dolgozók, akik a postafiókjukban meglátták hogy vezetői e-mail érkezett Satya Nadella-tól, a cég vezérigazgatójától. A címzettek azok a dolgozók voltak, akik elindították a cég Tay nevű mesterséges intelligencia felületét, ami nagyon hamar lefagyott és órákon keresztül elérhetetlen volt. Miről is szólt az a bizonyos vezetői e-mail?

„Kitartás! Tudjátok, hogy Veletek vagyok! A legfontosabb a folyamatos tanulás és javulás. Mélyen együtt érzek mindazokkal, akik a Tay miatt szenvedtek.”

A legtöbb helyen, ahol tréninget tartok, azt hallom, hogy az ott dolgozó kollégák legnagyobb gondja nem az ügyfelek vagy a problémák kezelése, hanem az, hogy nem érzik a vezetőjük támogatását, inkább azt érzik, magukra vannak hagyva. Ha megoldanak egy problémát az természetes, ha nem, és a vezetőjüknek abból gondja lesz, akkor viszont leszúrás jár érte.

vezetői email

Ő Satya Nadella, a Microsoft CEO-ja.

Csak ajánlani tudom a Microsoft vezér stílusát, függetlenül attól, hogy annak egy híres üzleti lapban való publikálását elsősorban PR fogásnak tartom.

 

 

 

 

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: